• Номинациите за Медицинските Оскари за 2015г. започнаха

  Номинациите за Медицинските Оскари за 2015г. започнаха

  Започнаха номинациите за годишните медицински награди National Medical Awards за 2015г. Могат да кандидатстват лекари, болници, клиники и медицински екипи. Номинациите ще бъдат направени от браншови организации и специализирани медии и журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR. Приоритет ще имат онези кандидати, които участват в образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски огранизации, и които прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите.

  Категориите, в които ще бъдат връчени Медицинските Оскари са – GRAN PRIX, голямата награда за значими постижения в медицината и дългогодишна дейност. Също така „Професионално признание“, „Медицински Иновации и инвестиции“, „Best Consulting“, „Постижения в областта на качеството и безопасността“, „Лекар на годината“, „Болница на годината“, „Клинично сътрудничество и работа в екип“, „Международно признание“ и други.

  Тези награди ще възнаградят хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта.

  Церемонията ще се състои на 9 октомври от 20 ч. в хотел РАМАДА София. Партньори на церемонията са Националната Пациентска Организация, Българският Фармацевтичен Съюз, Фондация „Академия Здравословно“ и други.

  Напиши коментар →

Напиши коментар

Отказване на отговора

Photostream